Tretmani estetske medicine utiču na izgled Vaših zuba i zato iste prepustite stručnjacima TIM Dent Živanović

Cilj estetske medicine je da se minimalno invazivnim procudurama postigne očuvanje i unapredjenje fizičkog izgleda. TIM Dent Živanović je uvidela da ovakvi kozmetički tretmani utiču i menjaju estetiku i izgled zuba – mogu da bace senku na zube čineći da boja zuba izgleda tamnija. Na zahtev brojnih pacijenata koji su nam dolazili sa ovakvim problemima smo naš tim sarađuje sa specijalistima na ovom polju.
U dogovoru sa pacijentima, doktori estetske i anti-age medicine nude svoje usluge u našoj praksi. Cilj je da pomognemo pacijentima da koriguju delove lica i time naglase lepotu istog ali bez preteranog menjanja prirodnog izgleda pacijenta.

Hyaluronic fillers

Hyaluronic fillers consist of pure crystalline hyaluronic acid, which is naturally found in our skin. The substance is gel-shaped and plays a role in the support in collagen fibers. Hyaluronic acid in the body is absorbed over time, and our task is to replace fillers with their own substances that have lost time. Hyaluronic fillers are resorbed gradually and last between 8 and 12 months depending on the patient’s age and the region treated.

Šta su hijaluronski fileri?

Hijaluronski fileri sastoje se od čiste kristalne hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u sastavu naše kože. Supstanca je u obliku gela i ima ulogu u potpori u kolagenim vlaknima. Hijaluronska kiselina u organizmu se vremenom resorbuje, a naš zadatak je da filerima nadomestimo sopstvene materije koje su se vremenom izgubile. Hijaluronski fileri se resorbuju postepeno i traju izmedju 8 i 12 meseci u zavisnosti od godina pacijenta kao i tretirane regije.

Koji predeli lica se mogu korigovati hijaluronskim filerima?

Hijaluroskim filerima mogu se popuniti usne, podići uglovi usana, popuniti nazolabijalne brazde, sitne bore iznad usana i marionetske brazde, korigovati jagodice, popuniti borice oko očiju, na čelu i zategnuti vilična regija.

Šta je botox?

Botox odnosno Botulinum toksin A je pročišćeni protein koji proizvode bakterije clostridium botulinum. Botox se ubrizgava u malim dozama u specifične mišiće i sprečava njihovu preteranu kontrakciju koja dovodi do stvaranja bora. Njime se tretira regija u gornjoj trećini lica koje karakterišu poprečne bore i „bore mrštavice“ oko očiju. Tretman se ponavlja dva puta godišnje, potpuno je bezbedan, nema perioda oporavka tako da se naši pacijenti odmah vraćaju svakodnevnim aktivnostima.

Pospešite lepotu svog lica tako da naglasite svoj prelep osmeh!

Zakažite svoj tretman

Bulevar Oslobođenja 307

11010 Beograd (Voždovac), Srbija

Radno vreme

Ponedeljak – Petak: 09h – 20h

Subota: 09h – 15h

error: Content is protected!! All the content on the timdent.rs website is written by Dr Tanja Zivanovic and photos/videos are original or have licenses