Belji zubi čine lepši i atraktivniji osmeh i to se postiže tehnikama beljenja zuba u TIM Dent Živanović

Postoji bezbroj razloga zbog kojih zubi mogu da izgube sjaj i boju. U TIM Dent Živanović tretmani beljenja zuba imaju za cilj da naglase i povećaju sjaj i belinu prirodnih zuba. Većina pacijenata koju srećemo jesu kandidati za beljenje zuba ali neće se svi podvrgnuti ovom tretmanu. Samo i isključivo nakon temeljnog pregleda naših stručnjaka se može utvrditi da li je beljenje pravi tretman za Vas i da li će se tim tretmanom ispuniti Vaše želje, ciljevi i očekivanja koja imate.

Is teeth whitening permanent?

The lifespan of whitened teeth can range from a few months to up to 3 years, depending on the type of treatment used and your consumption of food and drink that can easily stain teeth (such as blueberries, coffee, wine and tea). Because whitening products are not meant to clean teeth, it is still important to continue practicing daily oral hygiene by brushing twice a day, flossing at least once a day, and rinsing with an antiseptic mouthwash daily.

Da li je beljenje zuba trajno?

Dugotrajnost efekta tretmana beljenja zuba može da traje od nekoliko meseci do 3 godine i ono zavisi od vrste tretmana koji primenjen kao i od konzumacije hrane i pića koji utiču na diskoloraciju (npr borovnice, kafa, vino, čaj). Budući da proizvodi za izbeljivanje zuba nisu namenjeni čišćenju zuba, važno je nastaviti svakodnevno održavanje oralne higijene, pranje zuba dva puta dnevno, upotreba konca minimum jednom dnevno i ispiranje usta antiseptičkim sredstvom za usta.

Koliko dugo traje tretman izbeljivanja zuba?

Tokom Vaše prve, besplatne, posete ordinaciji TIM Dent Živanović naši stručnjaci će prvo utvrditi da li ste kandidat za beljenje zuba.
Postoje dva tretmana beljenja zuba – u našoj ordinaciji pod nadzorom stomatologa ili u udobnosti Vašeg doma.
Tretman izbeljivanja zuba koji se obavlja u našoj ordinaciji se vrši u jednom (ili više) termina i traje do dva sata. Rezultati tretmana su odmah vidljivi!
Ukoliko se pak odlučite za tretman kod kuće, TIM Dent Živanović će Vam izraditi prilagodjene splintove u koje stavljate masu za beljenje (time obezbedjujemo korišćenje adekvatne količine gela za izbeljivanje) i davanje uputstva o tome kako i kada sami radite izbeljivanje. Rezultati su vidljivi nakon jedne do dve nedelje.

Nije tajna da sjajni i beli zubi čine osmeh privlačnijim.

Imaj lepši osmeh i podigni samoupouzdanje!
Zakaži svoj termin

Bulevar Oslobođenja 307

11010 Beograd (Voždovac), Srbija

Radno vreme

Ponedeljak – Petak: 09h – 20h

Subota: 09h – 15h

error: Content is protected!! All the content on the timdent.rs website is written by Dr Tanja Zivanovic and photos/videos are original or have licenses